Image

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lid worden van de BOSS

Door het bijgevoegde formulier te downloaden en uit te printen kunt u dit na invulling en ondertekening opsturen naar de ledenadministratie.

Aanmelden nieuw lid.

Dit kan met behulp van de adresdrager van Strijdend Nederland of door een schriftelijke aanmelding  (ook per mail) bij:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De LA zorgt dan voor toezending van:

  1. Een inschrijfformulier met mogelijkheid voor automatische machtiging tot afschrijving van de jaar contributie.
  2. Een welkom brief met administratieve aanwijzingen en de meest recente uitgave(s) van Strijdend Nederland

Adreswijzigingen.

De meest eenvoudige wijze is het terugzenden van de adresdrager onder vermelding van ‘Adreswijziging’ . Natuurlijk kan het ook per E-mail of gewoon per post.

Beëindiging lidmaatschap.

Zoals vermeld in de statuten, dient u schriftelijk bij het bestuur (lees de Ledenadministratie) de eventuele beëindiging van uw lidmaatschap vóór 1 december  aan te melden. Uw lidmaatschap eindigt dan op 31 december van het jaar van afmelding.
Beëindigingen ná die tijd gaan dus pas het daaropvolgend jaar in. De reden hiervoor ligt in het feit dat de Penningmeester en de Ledenadministrateur aan het einde van het jaar de balans opmaken voor de begroting van het komend jaar. Daarin worden het aantal te verwachten exemplaren van Strijdend Nederland, de uit te schrijven acceptgiro’s, de incasso-opdrachten en de eventuele ander kosten op basis van het aantal leden verwerkt.

Wacht dus niet met opzegging tot de acceptgiro in de bus valt of tot u ziet dat er een incasso heeft plaats gevonden, want dan bent u helaas een jaar te laat en bent u dus nog een jaar contributie verschuldigd.
De statuten vermelden hierover dat de contributie bij vooruitbetaling dient plaats te vinden en dat u dus bij opzegging vóór 1 december toch de gehele jaarcontributie verschuldigd bent.

Vergeet niet dat onze vereniging voor een groot deel afhankelijk is van enerzijds de contributie en anderzijds subsidie uit het vfonds, en dat ook wij elk (euro)-dubbeltje dienen om te draaien.