Image

Buddy Support

Buddy Support Stoters

Algemeen

Signaleren van noodzakelijke kameradenhulp en deze indien gewenst verlenen aan Stoottroepers en Oud-Stoottroepers alsmede het begeleiden van in problemen geraakte Stoters en Oud-Stoters naar een persoon of instantie, die de juiste hulp kan bieden bij het oplossen van hun problemen.

Van oudsher werd dit opgepakt door de Stoters van het eerste uur, later verenigd in de Sociale Begeleidingscommissie (SBC). Omdat de kameradenhulp en de begeleiding in de huidige, moderne tijd op een andere leest is geschoeid dan in het verleden werd binnen de SBC de Buddy Support Stoters opgericht, die mede door het organiseren van reünie-achtige activiteiten met een hoog gezelligheidsgehalte een grote(re) binding met elkaar proberen te krijgen waardoor het signaleren van noodzakelijke hulp en begeleiding eenvoudiger wordt.

Werkwijze

Als je iets wilt organiseren voor je maatjes, je een probleem hebt, je wil alleen met iemand ergens over praten of je kent iemand waarvan je vermoedt dat hij/zij hulp of begeleiding nodig heeft, kan je bellen of mailen met  onderstaande contactpersoon.

Secretaris 
Henk  van der Burg
0622887935
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.